Természetes, hogy amikor eldugul a vécéd, és sehogy sem megy le az, aminek le kellene mennie, akkor pánikba esel, és az első embert, akit a Google kiad azonnal felhívod. Pedig nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás, mondjuk mit tehetsz ehelyett.

Vigyázz a kóklerekkel, azaz egy kis online marketing

Sokan hiszik azt, hogy – ha gond esetén – beírod a keresőbe, hogy „dugulás elhárítás”, akkor a legjobb szakember lesz az első helyen, akit érdemes hívni. De ez nem igaz.

Az lesz az első, aki a legtöbb pénzt fizeti azért, hogy megjelenjen a hirdetése, hiszen az első 4 „találat” hirdetés. Mondjuk, az első helyezettnek 500 forintjába kerül, hogy kattintasz a hirdetésre, mert ő annyit adott érte. A második csak 450 forintot, de lehet, hogy ő a jobb szakember. Honnan tudod, hogyan tudod eldönteni? Van néhány megfontolandó ötletünk.

Nézd meg a honlapot

Annyira azért biztosan nem kell sietned a duguláselhárítással, hogy ne nézd meg alaposan a honlapot, mert az sok mindent elárul a cégről. Ha semmi tartalom nincs rajta, akkor eléggé kóklernek tűnnek, mert egy weboldal azért nem milliós tétel.

Nézd meg az árakat

A helyedben nem foglalkoznánk azzal a „duguláselhárító” céggel, akinek a honlapján nincs ár, mert ő azt mond, amit akar. Ez azért jó trükk, mert te pánikban vagy, ideges vagy, és mivel nem kenyér, amit veszel, hanem egy olyan duguláselhárítás, amire nincs minden nap szükséged, el is felejted megkérdezni az árat. Pedig nem mindegy!

Kérdezz rá az apró betűkre (vagy nézd meg)

Nézd meg az apró betűket, mert gyakori, hogy elrejtett költségek vannak. Mondjuk kiszállási díj, vagy a munkadíjon felül óradíj, vagy olyan amire nem vagy felkészülve, és a 8990 forintból úgy lesz 22 990, hogy észre sem veszed.

Telefonálj

Most téged védünk, de ne feledd, hogy a dugulás elhárítót be kell engedned a lakásodba. Nem mindegy, hogy 3 „tezsvír” akar kijönni (azt nagyjából már a telefonban hallod), akik szerint ehhez a munkához mindannyian kellenek, vagy egy szakember.

Mindenhez jogod van

Ha minden óvintézkedést megtettél még sincs bizalmad, akkor ne felejtsd el, hogy jogod van nem beengedni a lakásodba, házadba a számodra – valamiért – nem bizalomgerjesztő embereket. És még csak nagyon meg sem kell magyaráznod.

Figyelj tehát oda, és ha gondolod hívj minket, mert tényleg nagyon szívesen elhárítjuk a dugulást!

Call Now Button