Teljesen természetes, hogy mielőtt kihívsz minket – duguláselhárítókat – azelőtt szeretnéd házilag, otthon valahogyan elhárítani a vécéd dugulását. Összegyűjtöttünk 5 aranyat érő ötletet, hogy mit tegyél, mit tehetsz mielőtt kihívsz minket.

Dugulás és a pánik

A legtöbben ugyanazt teszik, mint te, azonnal pánikba esnek, amikor eldugul a vécéjük. Aztán ahogy elmúlik a pánik, és kicsit tisztábban látsz az első dolgod az lesz, hogy megpróbálsz minket duguláselhárítókat kikerülni azzal, hogy megoldod egyedül a gondodat. (Ez egyébként nem mindig rossz ötlet). Most adunk neked 5 aranyat érő ötletet, mit tegyél, ha eldugul a WC-d.

5: Ne akard megjavítani

Nem. Ne érts minket félre, nem azt mondjuk, hogy úgy jó ahogy van a WC, hanem azt, hogy ne akard mindenáron megjavítani te magad, bebizonyítva magadnak (vagy a párodnak), hogy te értesz ehhez, ehhez nem kell szakember. Találkoztunk már olyan WC-vel mit éppen az tett menthetetlenné, hogy a férfi meg akarta mutatni mennyire ügyes, és tönkretette. Szóval nem a te feladatod megoldani.

4: Házi praktikák

Hiába írjuk le, úgyis kipróbálod, ezért arra kérünk, hogy legalább ne mindet. Szóval, próbáld ki a forró ecetet (úgysem hat) a pezsgőtablettát, vagy ami neked szimpatikus, de légy szíves ne mindent, és ne egymás után abban bízva, hogy valamelyik csak jó lesz. Lehet, megint több a kár, mint a haszon.

3: Ne ess pánikba

Tényleg ne. Ez egy nyomorult dugulás, amit lehet, hogy te nem tudsz megoldani, de nem is a te gondod. Nincs pánik, ne tegyél semmit idegesen, egyszerűen csak nagy levegő, és ha nem tudtad megoldani 5 perc alatt (plusz a házi praktikák), akkor hívj minket, hamar megyünk és megoldjuk.

2: Ne ijedj meg az ártól és a többitől

Körülbelül ezer dugulást hárítottam már el. Tudom, hogy legtöbben (te is) attól tartanak, hogy vagy előkerül onnan valami, aminek nem kellene, vagy hogy „baromi drága lesz”. Nos egyiktől sem kell tartanod. Mi nem nézzük azt mi mitől dugult el, mert számunkra nem az a fontos. Egy példa: a cukrász sem azt nézi, hogy ki veszi meg a sütijét, hanem azt, mennyire ízlik annak, aki fogyasztja. És az ártól sem kell félned. A duguláselhárítás nem „horror árú”.

1: Igen, biztosan.

Ez igazából egy válasz arra a kérdésedre, hogy „Biztosan meg tudod csinálni?”. Igen, biztosan. Eddig egyetlen egyszer sem történt az meg, hogy ne tudtam volna, szóval, ha ezerszer sikerült, nálad is fog, és úgy, hogy semmit nem kell sem megbontani sem szétverni. Minden rendben lesz.

Kattints, és hívj engem, elhárítom a dugulást.

Call Now Button