A fürdőkád dugulása:

A fürdőkádad szinte minden nap ki van téve annak a veszélynek, hogy eldugul. Ennek több oka van: egyrészt a kádad lefolyója egy bonyolult szerkezet, több hirtelen töréssel, ami megkönnyíti az eldugulását. Másrészt egy hajmosás, vagy egy alaposabb fürdés során haj, szőr, sampon, szappan keveredik a rendszerbe, ami akár azonnali dugulást is okozhat, és akkor még nem beszéltünk a rengeteg tusfürdőről, hajsamponról, és hát a koszról, hiszen azt mossuk le magunkról.

A fürdőkád dugulását meg tudod előzni azzal, hogy a lefolyót véded: ma már több olyan apró dugóvédő szűrő kapható ami megakadályozza azt, hogy a víz szűretlenül folyjon a lefolyóba és a haj, és egyéb darabkák fennakadnak rajta. Jó ötlet, ha fürdés után erős vízsugárral (mondjuk a zuhannyal) vizet engedsz a lefolyóba, és segítesz ezzel is elkerülni a dugulást.

Ha mégis eldugult a fürdőkádad, akkor próbáld meg lefolyótisztítóval, és forró vízzel: ha nem megy, tilos (tényleg az) szétszedned a lefolyót (hacsak nem vagy vízszerelő) mert soha többé nem tudod majd jól összerakni és ázni fog a falad.

Ha eldugult a fürdőkádad hívj minket, megoldjuk

Call Now Button