Pánik. Legtöbben ezt érzik akkor amikor ott állnak a (láthatólag) eldugult WC mellett, és akárhogyan szeretnék lehúzni a (büdös) víz legfeljebb kavarog, de nem folyik le. Vagy nem csak kavarog, hanem éppen próbál kiszökni a vécétető alatt, felett. Mit kell ilyenkor tenni? Íme az 5 lépés!

Az első lépés: ne pánikolj.

Tudjuk, hogy ez a legnehezebb, mert váratlan az egész, és eléggé undorítónak is tűnik, kellemetlennek, plusz nincs is senki a közeledben, aki azonnal segítene, de ne ess pánikba. Persze, sok időd nincs, mert a WC-t használnod kell, nem várhatsz napokig, de pánikolni sem kell.

A második lépés: ezt próbáld meg.

Hát, nem hangzik túl jól, de azt megpróbálhatod, hogy ameddig tudsz valamivel (a legjobb valami kesztyű, vagy védelem) nyúlj bele a WC-be (az a legjobb, ha van pumpád akkor azzal tedd) hátha tényleg csak megakadt valami, amit éppen beledobtál, vagy amit valaki más dobott bele. Ha van ilyen és el tudod távolítani akkor szuper, mert nagy eséllyel megoldottad a dolgot.

A harmadik lépés: ha nem sikerült, ne próbálkozz.

Ez a legnehezebb. Ha nem sikerült azonnal megoldanod a gondot, azaz nincs semmi beakadva úgy, hogy eléred, el tudod mozdítani a pumpával, vagy nincs pumpád, akkor eldugult, és nem tehetsz többet. Ha épp olyan helyzetben vagy, szerezz be egy pumpát a boltból, és próbáld meg, de (kérjük) ne higgy a szódabikarbónának, meleg víznek, és (ok most magunk ellen beszélünk) de a Google-nak se. De nincs pánik, van időd, és megoldjuk.

A negyedik lépés: ne keseredj el!

Pontosan tudjuk, hogy bármit is mondtunk megpróbáltad a házi praktikákat. És nem sikerült, mondtuk előre. Azért nem sikerült, mert lehet, hogy a dugulás akár 5 méterre is van a WC-dtől. Szerintünk itt az ideje, hogy felhívj minket.

Az ötödik lépés: hívj minket megoldjuk

Hívj fel minket. Tudjuk, hogy az ügy nem tűr halasztást, azonnal indulunk, és megoldjuk a dugulásodat úgy, hogy neked semmi gondot nem okozunk. Nem bontunk falat, nem verünk le csempét, semmit nem teszünk, csak megoldjuk és hamarosan újra használhatod a WC-det.

Kattints, hívj minket

Call Now Button